HONDA CIVIC TOURER

Honda har gjort strålende ideer om til spennende firehjuls virkelighet i vår nyeste Civic.

VAKKER BÅDE PÅ INNSIDEN OG UTSIDEN

I samme designretning som tidligere Honda Tourer-favoritter kombinerer den stilsikre linjer med svært god bagasjeplass på en elegant måte. Det er fint når skjønnhet ikke bare er overfladisk.

STØRRELSE OG PLASS

Civic Tourer har et praktisk, men sporty designuttrykk. Det aerodynamiske karosseriet skaper et rent, dynamisk utseende, og den lave, brede designen gir den en atletisk følelse.

Samme hva du planlegger- så kan du få det til å passe inn i timeplanen din. Fleksibilitet er ordet som beskriver Civic Tourer best. Med klassens største bagasjerom på 624 liter, 117-liters oppbevaringsplass under gulvet og et maksimalt lasteområde på 1668 liter med setene nedfelt, kan du legge alle slags planer – og snu helt opp og ned på dem om du ønsker det . Passasjerene vil elske den plassen de får rundt hodet og føttene. Det er rikelig med plass for bagasjen deres også – den lave karmen bak sikrer at bakluken åpner seg godt og bredt, slik at du enkelt kan laste opp bagasjerommet. Ryggen din vil takke oss.

YTELSE SOM GIR DEG GODFØLELSEN

Civic Tourer gir deg ytelse som du kan stole på, uansett hvor du reiser. I tillegg det lekre utseendet til Civic Tourer får du også presisjonskonstruksjon, sporty kjøreegenskaper og den nyeste motorinnovasjonen med på kjøpet – inkludert vår Honda Earth Dreams-teknologi. For deg betyr det imponerende balanse mellom drivstofføkonomi og kjøreegenskaper. Noen av våre mest avanserte sikkerhetsfunksjoner er også inkludert – vår nyeste Civic har oppnådd en femstjerners Euro NCAP-klassifisering.

Les mer om Honda Civic Tourer på honda.no

Prøvekjør Civic Tourer