HONDA CIVIC

Nye Civic 5d er spesielt utviklet for det europeiske markedet og den seneste generasjonen er radikalt forbedret på flere punkter.

Hondas ingeniører har særlig forbedret drivstoff, utslipp, komfort, styring, sikten bakover samt lyd- og vibrasjonsnivåer. Nye Honda Civic er stillere enn modellen noen gang har vært, og det kan behøves på nordiske veier av varierende kvalitet.

Forgjengeren til nye Civic 5d var en tydelig trendsetter med et futuristisk utseende kombinert med praktiske funksjoner og klasseledende plass. Hondas utviklingsteam stod overfor en stor utfordring da de skulle følge opp suksessmodellen. Etter fire år med intensivt arbeid hevder teamet at sluttresultatet tilsvarer fremskritt som vanligvis skjer, ikke mellom én, men mellom to generasjoner!

SPORTSLIG PREMIUM

Motorjournalister som har prøvekjørt bilen, kommenterer fremfor alt at interiøret og materialvalgene utstråler premium og at den sportslige og dynamiske karakteren er utviklet ytterligere. Flere plusspoeng får også baksetekonstruksjonen (Magic Seats) med tilhørende stort bagasjerom og at Civic i Executive-utførelse var den første modellen av alle merker i C-segmentet som ble utstyrt med det kollisjonsbegrensende systemet CMBS.

Nye Civic tilbys med tre motoralternativer; 1,4 og 1,8 liters i-VTEC-motorer og dieselmotoren på 1,6 liter i-DTEC.

 

Les mer om Honda Civic Kombikupé på honda.no

Prøvekjør Civic