HONDA CR-V

Med den fjerde generasjonen er helt nye Honda CR-V forbedret og forfinet på en rekke punkter.

Med 5 modeller i enten 2/4WD, fra 149g/KM i utslipp og 5 stjerner i EURO NCAP gjør den klasseledende. Feksibel plass innvendig og personbil-lignende komfort setter press på konkurrentene i det voksende SUV-segmentet.

DEN NYE CR-V 1,6 I-DTEC DIESEL.
DET UMULIGE GJORT MULIG

Den nye CR-V 1,6 i-DTEC diesel burde ikke gi mening, men den gjør det. Den har alle kvaliteter du forventer fra en SUV, som plass, komfort og kraft. Men på grunn av den avanserte dieselmotoren, er den rimeligere å kjøre enn du sannsynligvis ville sett for deg.

HVOR EFFEKTIV ER DEN NYE 1,6I-DTEC-MOTOREN?

Den har de laveste CO2-utslippene innen sin klasse og imponerende lavt drivstofforbruk. Nedenfor kan du se hva dette kan bety for deg.

Spar penger på å fylle opp tanken, med lavere drivstofforbruk på bare 4,5 l / 100 km*
Du slipper å bekymre deg når du vet at bilen er konstruert for å redusere påvirkning på miljøet, med lavere CO2-utslipp på bare 119 g/km*
Betal mindre avgifter som følge av lavere utslipp
*De viste utslippstallene er for 1,6 i-DTEC Elegance-modellen med manuelt gir og tohjulstrekk. EUs testtall for sammenligningsformål – disse er ikke representative for faktiske kjøreresultater.

MULIGHETENE VED VAKKER DESIGN

CR-V utfordrer SUVs virkelige betydning med sin dristige, dynamiske design. Teknikerne våre har alltid spurt: Når en bil er funksjonell, sikker og effektiv, kan den være vakker også? Og kan stilig design til og med bidra til å øke ytelsen? Med CR-V er svaret et definitivt ja.

NÅR DU FØLER DEG TRYGG, ER ALT MULIG

Når du føler deg trygg i din Honda, kan du glede deg over ytelsen, plassen og designen, som gjør den så førervennlig. Det er derfor vi mener sikkerhetssystemene i din CR-V er så viktige, og det er derfor vi alltid arbeider for å holde deg og passasjerene dine beskyttet. Slik gjør vi det:

5-STJERNERS EURO NCAP-KLASSIFISERING

CR-V er kåret til en av Europas sikreste biler, med en 5-stjerners Euro NCAP-klassifisering. Systemet ser på hvor sikker bilen er for passasjerer, barn og fotgjengere. 5 stjerner tildelt av Euro NCAP er en bekreftelse på den høye sikkerheten. Men hvordan fikk CR-V denne klassifiseringen?

 

Les mer om Honda CR-V på honda.no

Prøvekjør CR-V