NYE HONDA JAZZ

VELKJENT BIL – NY DESIGN

Nye Jazz er en bil som passer til alle anledninger. Den er mer fleksibel enn noen gang tidligere, så det er enkelt å tilpasse den til dine behov. Utformingen er moderne og sofistikert med en spennende fargesammensetning. I tillegg til dette har vi lagt til en 1.3-liters motor fra motorserien ved navn ”Earth Dreams Technology”, som gir kraft og kjøreglede samtidig som den er drivstoffeffektiv og økonomisk. Dette er bra både for deg og miljøet.

KLAR TIL ALT

Vi i Honda etterstreber alltid å skape løsninger som kan forenkle hverdagen din. Når det gjelder Honda Jazz, innebærer det en utrolig fleksibilitet. Lys og rom møter styrke og form i en bil som er liten utenpå og stor inni. Lavt tyngdepunkt gir gode kjøreegenskaper og god kurvestabilitet. Den store sporvidden bidrar til stabilitet og gir en romsligere kupé.

ALLSIDIG

Jazz har masser av plass i en praktisk, liten bil.

Nye Jazz har enda mer plass enn forgjengeren. Den har Honda Magic Seats, som kan felles opp og ned i over 180 kombinasjoner, noe som gir Jazz en fleksibel innside som enkelt kan tilpasses alle anledninger.

ALT INNENFOR REKKEVIDDE

Det nye førermiljøet har materialer av topp kvalitet og moderne teknologi. Hondas nye lyd og informasjons-system, Honda Connect, gjør kjøreopplevelsen mer komfortabel og fornøyelig. Når du kjører en Jazz, er både praktiske funksjoner og underholdning innenfor rekkevidde.

TRE UTSTYRSNIVÅER

Innstegsmodellen av nye Jazz, Trend, er en velutstyrt bil. Hvis du ønsker å legge til ekstra funksjoner, kan du velge Comfort- eller Elegance-modellene i stedet.

Les mer om Honda Jazz på honda.no

Prøvekjør Jazz