BYD Atto 3

BYD Atto 3 er en kompakt og fleksibel SUV, og den første elektriske personbilen bygget på BYD sin nyutviklede e-Platform 3.0. Book prøvekjøring i dag.
Pris levert Bergen - Comfort
412.800,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
420 - 565 km
Topp hastighet
160 km/t
0-100 km/t
7,3 sek
DC ladetid (30-80%)
29 minutter
Batteritype
BYD Blade Battery (LFP)

Atto 3 kommer med BYD sitt ultrasikre Blade-batteri som standard, og regnes for å være et av bransjens sikreste batterier. X I tillegg har man økt plassutnyttelsen i batteriet med 50%, noe som resulterer i mer effektivitet og bedre rekkevidde. Batteriet gir en oppgitt rekkevidde på 420-568 km (WLTP kombinert/urban), og kan lades på DC-lading fra 30-80% på kun 29 minutter.

Den nyutviklede e-Platform 3.0  er spesialdesignet for høyytelses elektriske kjøretøy med fire betydelige fordeler: intelligens, effektivitet, sikkerhet og estetikk.

Bilen leveres med fem seter og varmepumpe som standard. Det store bagasjerommet er på 440 liter som gir plass til all bagasje du trenger til både korte og lange turer.

Sikkerhet

BYD Atto 3 tar sikkerheten til deg og dine nærmeste på alvor! Bilen kommer med en lang liste over sikkerhetsfunksjoner, inneholder 7 airbags og tre ISOFIX-punkter.

Bilen leveres med aktive og passive sikkerhetssystemer som f.eks

  • Adaptive Cruise Control
  • Blindsonevarsling
  • Filskiftevarsling
  • 360-graders kamera
  • Frontkollisjonsvarsling
  • Parkeringssensor foran og bak
  • Skiltgjenkjenning

Interiør

BYD Atto 3 har et sporty og lekkert design, men fokus på komfort i alle ledd. Interiøret er tiltalende og romslig, med lekne detaljer og gode oppbevaringsløsninger. Et stort panorama soltak gir naturlig lys og god utsikt, samtidig som at LED-belysning sørger for behagelig belysning når mørket senker seg. Setene kommer i vegansk skinn, men 6-veis justerbart førersete og 5-veis justerbart passasjersete.

Farger

Bildegalleri

Garanti:

BYD Atto3 leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.
keyboard_arrow_up