LED-lys til alle biler

Vi har et stort utvalg av LED-barer, ekstralys, varsellys og arbeidslys. Vi monterer både langlys og ryggelys på alle bilmodeller.

Strands Lighting Division har siden 2002 produsert kvalitetsprodukter fra sine kontorer i Sverige. Strands tilbyr et mangfold av LED-barer, ekstralys, varsellys og arbeidslys og har et stort sortiment av lastebil produkter som markeringslys, baklykter og ryggelys. Alle Strands produkter leveres med 3 års garanti. Vi monterer både langlys og ryggelys.

LED-bar / langlys
fra kr 7999,-inkl. mva.
  • montering inkludert!
Ryggelys
fra kr 3999,-inkl. mva.
  • montering inkludert!

NUUK er et perfekt alternativ om man ønsker en slank, kraftig og godkjent LED-bar. Lampen har en lav høyde på under 4cm, og er blant de laveste i sin klasse. Men dette påvirker ikke lysstyrken eller kastelengden som sniker seg opp mot nesten en kilometer i lengde. Her får du en godkjent og kraftig LED-bar med 3 års garanti.

Strands tilbyr robuste produkter med god effekt og kvalitet, og leveres med 3 års garanti. NUUK 20″ har en lysstyrke på 8100 lumen og har en kastelengde på 896 meter. Det unike med lampen er høyden som er under 4 cm, og er en ypperlig LED-bar for innfelling i grill eller lignende. Alt i alt er dette en flott og godkjent LED-bar med mye lys og god kastelengde.

Strands NUUK 20″ har en fin blanding av bredde og lengde i lysbildet. Den kaster lyset 896 meter langt, men sprer samtidig godt ut i grøftekantene. Dette gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold, og gjør deg godt rustet med lys om du skal på fjellet, kjører i skogsområder med mye dyr, eller på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme.

VI har også Strands Nuuk E-line LED fjernlys, som kombinerer en LED-bar og skiltbrakett i én praktisk løsning. Les mer om dette her. 

Kontakt oss!

Vi monterer ekstra lys på alle bilmerker, kontakt oss for pris til din bil!

keyboard_arrow_up