Ny bil? Velg en Honda eller en BYD, da blir du fornøyd.

Hondas satsing på teknologi, miljø og sikkerhet og japanske grundighet har gjort Honda til en av verdens mest driftssikre bilmerker med noen av de mest fornøyde bileierne i verden. Autosalg har solgt Honda til bergensere og vestlendinger siden 1970-tallet. Kjøper du Honda hos oss er du i trygge hender. BYD er helt ny på norske veier og er en av de ledende aktørene på elbilmarkedet. BYD er verdens første bilprodusent som har full ekspertise og IPR innen tre av de største momentene for elektriske biler – Batterier, elektriske motorer og elektriske kontroller.

Filters
Reset
BYD seal 4x4
BYD Seal 4X4
BYD Seal 4X4 er sporty og eksklusiv sedan for deg som vil ha en ren, rå elektrisk kjøreopplevelse.
BYD seal u
BYD Seal U
BYDs nye elektriske SUV er en romslig, praktisk og effektiv familiebil med 500 kilometer rekkevidde.
BYD Dolphin
BYD Dolphin er en allsidig og smidig el-bil som gjør at du slipper å velge mellom rekkevidde, kvalitet og pris. Book prøvekjøring av BYD Dolphin i dag.
Nyhet Honda eny1
Honda e:Ny1
Den helt nye, helelektriske e:Ny1 er en smart, smidig og spennende SUV designet for måten du lever livet ditt på. Den er stillegående, jevn og inspirerende å kjøre, og leverer ytelse, komfort og brukervennlighet – med null utslipp ved kjøring.
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang er en romslig SUV med 7 seter, rekkevidde på 400-528 km, 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Vil du prøvekjøre BYD Tang? Ta kontakt for booking av time.
BYD atto3
BYD Atto3
BYD Atto3 er en kompakt og effektiv elektrisk SUV med en imponerende kvalitetsfølelse og et moderne utseende. Denne modellen representerer den aller første elbilen som er bygget på BYDs innovative plattform, kjent som e-Platform 3.0, som er spesialdesignet for å levere høy ytelse innenfor elektrisk mobilitet. Book prøvekjøring i dag.
BYD Han
BYD Han
Opplev BYD Han 4x4 i dag! En elektrisk, sporty og luksuriøs sedan med rekkevidde på 521-662 km, høy kvalitetsfølelse og rå ytelser. Book prøvekjøring i dag.
BYD T3
BYD T3 T3 har inntil 275 km rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. Nå kommer BYD ETP3 med Blade som standard. T3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byn.
honda e
Honda e
Vi presenterer Hondas første helelektriske urbane bil. Honda e er en drøm som har blitt til virkelighet med sin unike kombinasjon av dynamisk ytelse, raffinert komfort og futuristisk teknologi. Konstruert for å gi en eksepsjonell kjøreopplevelse.
Honda CR-V Plug-in Hybrid
CR-V Hybrid: Møt vår første plug-in hybrid-SUV noensinne – med et stort batteri, robust design, luksuriøst interiør og intuitiv teknologi. Våkn opp til en fulladet bil utenfor huset hver morgen. Nyt lengre elektrisk rekkevidde og oppnå lavere utslipp på lengre turer.
honda hr-v
Honda HR-V
Honda HR-V er nå klar for prøvekjøring. Hvert eneste element hos denne SUV-hybriden i kupéstil er designet med passasjeren i tankene. Batteriet og drivstofftanken er stuet smart unna for å gi bedre plass, og luftdiffusjonssystemet leder en mild og behagelig luftstrøm rundt passasjerene.
honda jazz crosstar
Honda Jazz Crosstar Hybrid
Den splitter nye Jazz-serien er her med en avansert e:HEV-hybridmotor og et dynamisk, moderne utseende. Romslig på innsiden og kompakt på utsiden, ganske enkelt den komplette, smarte bilen. Velg mellom den raffinerte og stilige kombien Jazz eller nye, aktive Jazz Crosstar med sin SUV-inspirerte design samt et utvalg av nye karosserifarger, også alternativer med to nyanser.
honda jazz hybrid
Honda Jazz Hybrid
Den splitter nye Jazz-serien er her med en avansert e:HEV-hybridmotor og et dynamisk, moderne utseende. Romslig på innsiden og kompakt på utsiden, ganske enkelt den komplette, smarte bilen. Velg mellom den raffinerte og stilige kombien Jazz eller nye, aktive Jazz Crosstar med sin SUV-inspirerte design samt et utvalg av nye karosserifarger, også alternativer med to nyanser.
keyboard_arrow_up