BYD Seal 4X4

BYD Seal 4X4 er sporty og eksklusiv sedan for deg som vil ha en ren, rå elektrisk kjøreopplevelse.
Pris levert Bergen
Fra kr 484.800,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
520-600 km
0-100 km/t
3,8 sekunder
Batterikapasitet
82,5 kWt
Batteritype
BYD Blade Battery (LFP)

I BYD Seal 4X4 er firehjulstrekk og kjøreglede standard. Den helelektriske sedanen kombinerer et aerodynamisk og sporty ytre med et elegant, romslig og smart indre.

Book prøvekjøring

Du kan lade BYD Seal 4X4 fra 30–80 prosent på kun 26 minutter med DC-lading (150 kW). Med 11 kW på AC-lading kan du enkelt lade hjemme.

Med 522 hestekrefter akselererer BYD Seal 4X4 fra 0–100 km/t på kun 3,8 sekunder. Blade-batteriet gir en rekkevidde på 520 kilometer (WLTP kombinert). Dermed kan du bruke mindre tid på lading og mer tid bak rattet.

BYD seal firehjulsdrift

Sikkerhet og utstyr

BYD Seal 4×4 oppnådde fem stjerner og full pott i den anerkjente sikkerhetstesten Euro NCAP. En lang rekke smarte sikkerhets- og førerassistentsystemer sørger for at du får en trygg og god kjøreopplevelse.

Med funksjoner som adaptivt og intelligent cruisekontrollsystem, 360° kamera, automatisk nødbrems, parkeringssensorer foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning og blindsonevarsling som standard, legger BYD Seal listen høyt for sikkerhet og trygghet på veien.

Unik CTB-teknologi

BYD Seal er den første bilen med BYDs avanserte Cell-to-Body-teknologi (CTB). Det betyr at batteriet er en integrert del av bilens ramme. I den unike konstruksjonen er batteripakkens toppdeksel føyd sammen med karosserigulvet, noe som skaper en veldig solid struktur med toppdekselet, Blade-batterier og brettet.

CTB-teknologien gir BYD Seal et nytt nivå av sikkerhet, rotasjonsstivhet, kjøredynamikk og plassutnyttelse.

Batteri

BYD har i snart 30 år vært en pionér innen utvikling av batteriteknologi. BYD Seal 4×4 leveres med BYDs innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. Blade-batteriet bidrar også til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Interiør

På innsiden er BYD Seal 4X4 et mesterverk av komfort, teknologi og design. Materialer av høy kvalitet, førsteklasses setedesign og gjennomtenkte detaljer gir en umiddelbar følelse av luksus. Interiøret kommer i elegant sort.

Bilen byr blant annet på head-up-display, smart lagring i fronten, panorama-soltak, sportsseter, stor bagasjeplass og roterbar berøringsskjerm.

Farger

Bildegalleri

Garanti:

Din nye BYD Seal 4X4 leveres i Bergen fra vår butikk på Storetveit med garanti på batteriet på 8 år/160.000 km. Det er garanti på alle BYD biler på 5 år/100.000 km.
Alle biler levert av BYD er understellsbehandlet med Mercasol, dette gir god beskyttelse av din BYD mot dannelse av rust og dermed forlenget levetid.

keyboard_arrow_up