BYD Atto3

BYD Atto3 er en kompakt og effektiv elektrisk SUV med en imponerende kvalitetsfølelse og et moderne utseende. Denne modellen representerer den aller første elbilen som er bygget på BYDs innovative plattform, kjent som e-Platform 3.0, som er spesialdesignet for å levere høy ytelse innenfor elektrisk mobilitet. Book prøvekjøring i dag.
Pris levert Bergen - Comfort
412.800,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
420 - 565 km
Topp hastighet
160 km/t
0-100 km/t
7,3 sek
DC ladetid (30-80%)
29 minutter
Batteritype
BYD Blade Battery (LFP)

BYD atto3 Comfort og BYD atto3 Design

Comfort

BYD Atto3 Comfort er den mest prisgunstige varianten vår, og den gir likevel en imponerende liste med funksjoner for å forbedre din kjøreopplevelse. Interiøret skilter med en 12,8-tommers berøringsskjerm som gir enkel tilgang til alle kjørekontroller, navigasjon og underholdning. Atmosfærelys skaper en behagelig atmosfære, og et panoramasoltak gir en åpen følelse og naturlig belysning.

De justerbare setene, med 6-veisjustering for føreren og 4-veisjustering for passasjeren, gir optimal komfort. Med BYD Atto3 Comfort får du en flott kombinasjon av rimelig pris og kvalitetsutstyr, og uansett om du kjører i byen eller på lengre turer, vil denne varianten gi deg den komforten og bekvemmeligheten du trenger for å nyte hvert øyeblikk bak rattet.

Design

BYD Atto3 Design tar komfort og utstyr til et nytt nivå med en omfattende utstyrsliste. I tillegg til funksjonene som deles med Comfort-varianten, inkluderer BYD Atto3 Design også noen eksklusive tillegg.

Den har en praktisk elektrisk bakluke som gir enkel tilgang til bagasjerommet. V2L-funksjonen (Vehicle-to-Load) gir deg muligheten til å bruke bilens batteri som strømkilde til elektroniske enheter og verktøy når du er på farten. Den imponerende 15,6-tommers skjermen gir enda mer informasjon og underholdning, mens flerfarget atmosfærelys og inkluderte stoffmatter og gummimatter legger til i estetisk appell og funksjonalitet.

Med BYD Atto3 Design får du en luksuriøs oppgradering med ekstra bekvemmelighet og funksjoner som tar kjøreopplevelsen til et nytt nivå.

BYD atto3 sikkerhet

Sikkerhet og intelligens

BYD Atto 3 setter sikkerheten for deg og dine nærmeste først. Denne bilen er utstyrt med et omfattende utvalg av sikkerhetsfunksjoner, inkludert hele 7 airbags og tre ISOFIX-fester for å beskytte passasjerene på best mulig måte.

Den leveres med avanserte aktive og passive sikkerhetssystemer, som inkluderer

  1. Adaptive Cruise Control: Tilpasser hastigheten for å opprettholde en trygg avstand til andre kjøretøy.
  2. Blindsonevarsling: Gir advarsler når det er farlig å skifte fil på grunn av kjøretøy i blinde soner.
  3. Filskiftevarsling: Gir varsler når bilen oppdager uønskede filendringer uten blinklys.
  4. 360-graders kamera: Gir føreren en komplett oversikt over bilens omgivelser for bedre manøvrering og parkering.
  5. Frontkollisjonsvarsling: Advarer føreren om potensielle frontale kollisjoner og kan bidra til å unngå ulykker.
  6. Parkeringssensorer foran og bak: Gir hjelp under parkering ved å varsle om hindringer i nærheten.
  7. Skiltgjenkjenning: Leser trafikkskilt og viser viktig informasjon som fartsgrenser og advarsler.

BYD Atto3 er bygget på den nyutviklede e-Platform 3.0, en plattform spesialdesignet for høyytelses elektriske kjøretøy. Denne plattformen gir bilen fire betydelige fordeler: intelligens, effektivitet, sikkerhet og estetikk. Med fem seter og en varmepumpe som standard, tilbyr Atto3 komfortabel kjøring i alle klima. I tillegg har den et romslig bagasjerom på 440 liter, som gir rikelig med plass for all bagasje du trenger, enten det er for korte dagsturer eller lange eventyr.

BYD Atto3 er også utstyrt med BYDs Blade-batteri, kjent for sin bransjeledende sikkerhet. Batteriet har økt plassutnyttelse med 50%, noe som gir bedre effektivitet og en imponerende rekkevidde på 420-568 km (WLTP). Med rask DC-lading kan batteriet lades fra 30% til 80% på bare 29 minutter, noe som gir praktisk og rask lading for eiere.

Denne kombinasjonen av sikkerhet, intelligens, effektivitet og praktisk lading gjør BYD Atto3 til et imponerende valg for de som søker en avansert og pålitelig elbil-opplevelse.

Interiør

BYD Atto 3 kombinerer sporty og tiltalende design med komfort i høysetet. Interiøret imponerer med romslighet, lekne detaljer og praktiske oppbevaringsløsninger. Det store panorama soltaket slipper inn naturlig lys og gir en fantastisk utsikt, mens LED-belysningen skaper en behagelig atmosfære når kvelden faller på. Setene er kledd i vegansk skinn og gir komfort med et 6-veis justerbart førersete og et 4-veis justerbart passasjersete.

Farger

Bildegalleri

Garanti:

BYD Atto3 leveres med imponerende garantier, inkludert 8 års/160 000 km batterigaranti og 5 års/100 000 km nybilgaranti. Alle våre biler behandles med Mercasol understellsbehandling i Norge, som beskytter mot rust og forlenger levetiden – dette er inkludert i prisen.
keyboard_arrow_up