BYD Han

Opplev BYD Han 4x4 i dag! En elektrisk, sporty og luksuriøs sedan med rekkevidde på 521-662 km, høy kvalitetsfølelse og rå ytelser. Book prøvekjøring i dag.
Pris levert Bergen
Fra kr 559.900,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
521 - 663 km
Topp hastighet
180 km/t
0-100 km/t
3,9 sek
Batterikapasitet
85,4 kWt
Batteritype
BYD Blade Battery (LFP)

Klar for prøvekjøring! Helelektrisk og sporty, med rask respons og ekte luksusfølelse.

Han kommer med BYD sitt ultrasikre Blade-batteri som standard, og regnes for å være et av bransjens sikreste batterier. Det gir en batterikapasitet på 85,4 kWt.

Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 516 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Rekkevidden er oppgitt til 521 km (WLTP kombinert). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt. Med 12 høyttalere er du sikret eksepsjonell lydkvalitet gjennom hele kjøreturen.

Sikkerhet

Sikkerheten til deg og dine kjære er godt ivaretatt i BYD Han. Bilen leveres med aktive og passive sikkerhetssystemer som f.eks

  • Adaptive Cruise Control
  • Filvarsling
  • Elektronisk stabilitetskontroll
  • Blindsonevarsling
  • Automatisk nødbrems

Batteri og lading

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

Batterier har en kapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 6,6 kW på AC-lading og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard.

Interiør

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Dette har allerede sikret seier i designprisen iF Design Award!
Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en 15,6″ roterbar hovedskjerm til infotainmentsystemet.

BYD Han leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er ventilerte med mulighet for oppvarming. Det store panorama glasstaket sørger samtidig for at du får mye naturlig lys.

Dersom du velger blå, rød eller grå eksteriørfarge på bilen, leveres den med mørkebrunt interiør med treverk. Velger du derimot sort eller hvit eksteriørfarge vil den bli levert med lysebrunt interiør med karbondetaljer.

Farger

Bildegalleri

Garanti:

BYD Han leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.
keyboard_arrow_up