BYD Seal U

BYDs nye elektriske SUV er en romslig, praktisk og effektiv familiebil med 500 kilometer rekkevidde.
Pris levert Bergen
Fra kr 414.800,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
500-674 km
Batterikapasitet
87 kWt
Batteritype
BYD Blade Battery (LFP)

BYD Seal U er en stilren og moderne familie-SUV til en familievennlig pris. For kun 414.800,- får du en helelektrisk SUV med god plass, høyt utstyrsnivå og god rekkevidde.

Book prøvekjøring

Med fem stjernen og full pott i den anerkjente sikkerhetstesten Euro NCAP og 500 kilometer rekkevidde (WLTP kombinert), er Seal U ideell for norske familier som ønsker en pålitelig og moderne elbil.

Stilren og praktisk

Innvendig byr bilen på førsteklasses kvalitet, slitesterke materialer og stilrent design, skapt med tanke på praktisk bruk for familien. Hvert element i det stilige, sorte interiøret er nøye utformet for å gi en moderne og funksjonell atmosfære.

Bilen byr blant annet på stor bagasjeplass, roterbar berøringsskjerm, romslige bakseter og panorama-soltak.

Sikkerhet og utstyr

Seal U er designet for maksimal sikkerhet, med avanserte systemer for førerassistanse (ADAS) og høye sikkerhetsstandarder. Den oppnådde nylig fem stjerner og full pott i Euro NCAP.

Høyeffektiv varmepumpe

Bilen er utstyrt med en høyeffektiv integrert varmepumpe. Dette systemet bidrar til økt termisk effektivitet, spesielt om vinteren, og bruker restvarme fra omgivelsene, drivverket og batteriene for å opprettholde en god rekkevidde ved lave temperaturer.

Batteri

BYD Seal U kan lade opptil 140 kW på hurtiglading, som gir en ladetid fra 30–80 prosent på bare 28 minutter. Den støtter trefase-lading med opptil 11 kW ladeeffekt på AC-lading.

BYD har i snart 30 år vært en pionér innen utvikling av batteriteknologi. BYD Seal U leveres med BYDs innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. Blade-batteriet bidrar også til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Farger

Bildegalleri

Garanti:

Din nye BYD Seal U leveres i Bergen fra vår butikk på Storetveit med garanti på batteriet på 8 år/160.000 km. Det er garanti på alle BYD biler på 5 år/100.000 km.
Alle biler levert av BYD er understellsbehandlet med Mercasol, dette gir god beskyttelse av din BYD mot dannelse av rust og dermed forlenget levetid.

keyboard_arrow_up