BYD T3

BYD T3 T3 har inntil 275 km rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. Nå kommer BYD ETP3 med Blade som standard. T3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byn.
Kampanjepris m/matter, sommer og vinterhjul - ferdig levert i Bergen
409.900,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
275 km
Batterikapasitet
44,9 kWt
Volum lasterom
3,5 m3
Batterigaranti
8 år
Batteritype
BYD Blade Battery (LFP)

På utkikk etter en ny el-varebil? Da kan BYD eTP3 være bilen for deg!

T3 har inntil 275 km* rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. T3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

Med eTP3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting inn og ut av bilen.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP urban syklus. Klikk på linken for komplett oversikt over rekkevidde og teknisk informasjon. 

Enova-støtte

ENOVA gir støtte til kjøp av elektriske varebiler, samt elbil-ladere. Vi hjelper deg med søknaden.

Rekkevidde og forbruk

BYD T3 har klasseledende rekkevidde på 233-275 km (WLTP kombinert/urban). Rekkevidden påvirkes av flere faktorer, som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP-syklus, og er den mest vanlige målemetoden som brukes.

Lading

El-bilens batteri har en kapasitet på 44,9 kWt som kan lades fra 20 til 80% på 30 minutter med DC-hurtiglader (CSS).

Blade Battery

BYD eTp3 kommer med Blade teknologien som standard og er en av bransjens sikreste elbil-batterier. Med optimal struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Interiør

Med BYD eTP3 får du to fluer i en smekk. Komfortabel og praktisk var viktige nøkkelord når BYD har laget denne el-bilen.

Automatisk klimaanlegg: Velg din prefererte temperatur og nyt turen
Komfortable seter: Sørger for at du sitter godt gjennom hele arbeidsdagen
Ryggekamera: Bilen har skjerm med blant annet ryggekamera

Bildegalleri

Garanti:

Det skal være trygt å velge el-varebil fra BYD. Din nye BYD T3 selges med batterigaranti på 8 år/160.000 km.
Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.

keyboard_arrow_up