BYD Tang

BYD Tang er en romslig SUV med 7 seter, rekkevidde på 400-528 km, 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Vil du prøvekjøre BYD Tang? Ta kontakt for booking av time.
Pris levert Bergen
fra kr 692.800,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
400-528 km
0-100 km/t
4,6 sek
Batterikapasitet
86,4 kWt
Batteritype
BYD Blade Battery (LFP)

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med 7-seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan denne SUV-en fra BYD være el-bilen for deg! Nå kan du også lease BYD Tang, les mer om leasingkampanjen her.

BYD Tang er en romslig el-bil. SUVen har 528/400 km rekkevidde (WLTP), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. BYD Tang har en hengervekt på 1500 kg og hele 509 hestekrefter.

BYD Tang er ikke så kjent i Norge, derfor kan det være litt vanskelig å se for seg størrelsen på denne bilen. Bilen er ca. 15 cm. lenger enn en BMW X5, og er laget med fokus på god plass til hele familien, bilen er således bare 0,6 cm. smalere enn en Range Rover.

BYD Tang skiller seg også ut ved å være en el-bil, noe BMW x5 eller Range Rover er ikke er. Velg en miljøvennlig og romslig SUV neste gang du skal ha bil.

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera og trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet har også vært i høysete prioritet gjennom hele designprosessen. Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer, som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems.

Batteri

Etter mange års utvikling lanserer BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå, Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Interiør

BYD Tang har klasseledende komfort; elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon.
Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Farger

Bildegalleri

Garanti:

Din nye BYD Tang leveres i Bergen fra vår butikk på Storetveit med garanti på batteriet på 8 år/160.000 km.
Det er garanti på alle BYD biler på 5 år/100.000 km.
Alle biler levert av BYD er understellsbehandlet med Mercasol, dette gir god beskyttelse av din BYD mot dannelse av rust og dermed forlenget levetid.

keyboard_arrow_up