BYD Tang

BYD Tang er en romslig SUV med 7 seter, rekkevidde på 400-528 km, 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Vil du prøvekjøre BYD Tang? Ta kontakt for booking av time.
Pris levert Bergen
fra kr 692.800,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
400-528 km
0-100 km/t
4,6 sek
Batterikapasitet
86,4 kWt
Batteritype
BYD Blade Battery (LFP)

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med 7-seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan denne SUV-en fra BYD være el-bilen for deg! Nå kan du også lease BYD Tang, les mer om leasingkampanjen her.

BYD Tang er en imponerende elektrisk SUV med 7 seter som tilbyr rikelig med plass og lang rekkevidde. Denne kraftige SUV-en kan akselerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sekunder og er utstyrt med 509 hestekrefter. Med en rekkevidde på 400-528 kilometer (WLTP), 4×4-drift og et omfattende utstyrsnivå, gir denne elbilen en balanse mellom kraft, plass og funksjonalitet. Det er også mulighet for tilhengerfeste med hengervekt på 1500 kg og takstativ, noe som gjør den allsidig og klar for eventyr.

BYD Tang er kanskje ikke like kjent i Norge som andre SUV-modeller, men den er vel verdt å vurdere. Denne elbilen er omtrent 15 centimeter lengre enn en BMW X5, og bare 0,6 centimeter smalere enn en Range Rover. Dette gir deg en god idé om størrelsen.

Tang skiller seg også ut ved å være en helelektrisk SUV, noe som BMW X5 eller Range Rover ikke er. Når du velger BYD Tang, velger du en miljøvennlig og romslig SUV som passer perfekt for hele familien.

BYD Tang hvit

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang er spekket med høyteknologisk utstyr, slik som 360º parkeringskamera og innebygd trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet har vært av aller høyeste prioritet gjennom hele designprosessen av BYD Tang. Denne elbilen er utstyrt med hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som arbeider sammen for å beskytte både føreren og passasjerene.

Blant disse systemene finner du avanserte nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System). Dette inkluderer funksjoner som Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling, og automatisk nødbrems.

Med en imponerende mengde teknologi og sikkerhetsfunksjoner er BYD Tang en miljøvennlig elbil som også setter din trygghet i førersetet.

Batteri

Etter mange års utvikling lanserer BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå, Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Interiør

BYD Tang har klasseledende komfort; elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon.
Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Farger

Bildegalleri

Garanti:

Din nye BYD Tang leveres i Bergen fra vår butikk på Storetveit med garanti på batteriet på 8 år/160.000 km.
Det er garanti på alle BYD biler på 5 år/100.000 km.
Alle biler levert av BYD er understellsbehandlet med Mercasol, dette gir god beskyttelse av din BYD mot dannelse av rust og dermed forlenget levetid.

keyboard_arrow_up