Honda CR-V Plug-in Hybrid

CR-V Hybrid: Møt vår første plug-in hybrid-SUV noensinne – med et stort batteri, robust design, luksuriøst interiør og intuitiv teknologi. Våkn opp til en fulladet bil utenfor huset hver morgen. Nyt lengre elektrisk rekkevidde og oppnå lavere utslipp på lengre turer.
Pris levert Bergen
613.500,-
0-100 km/t
9,4 sek.
Rekkevidde elektrisk
81 km

Kraft til å dra hvor som helst

Med umiddelbar elektrisk akselerasjon drevet av 184 hk elektrisk motoreffekt, kombinert med raffinerte kjøreegenskaper og stillheten du forbinder med elbiler, viser den nye CR-V Hondas dynamiske kjøreglede. Med flere forskjellige kjøremoduser å velge mellom, kan du i tillegg tilpasse kjøreopplevelsen slik at den passer stilen din. Og med en maksimal tilhengervekt på 1500 kg, tilhenger med brems, får du fraktet med deg alt du trenger.

Teknologisk avansert

Nå du nærmer deg CR-Ven med nøkkelen din, låses den automatisk opp når du berører håndtaket. På innsiden finner du vårt Honda CONNECT 9″ infotainmentsystem med smarttelefontilkobling og trådløs lading, en Head Up Display og seteminneteknologi som lar deg lagre hver persons ønskede posisjon. Har du bagasje? Last opp, gå vekk og lukk den elektriske bakluken med et knappetrykk.

Intuitivt trygt

Sikkerhet er i fokus med CR-V. Honda SENSING kommer som standard i bilene våre. Men den nye CR-V kommer i tillegg med den nye Honda SENSING 360 som med ekstra sensorer og kameraer rundt denne store SUV-en, gir 360 graders beskyttelse. CR-V kommer også med ekstra sikkerhetsfunksjoner som Multi-view-kamerasystemet vårt for enkel parkering, adaptivt fjernlys og Active Cornering-lys for å gi deg bedre sikt mens du kjører.

Interiør

Interiøret er romslig og ryddig, skapt for å danne et komfortabelt og innbydende rom, med gjennomtenkte designdetaljer og bruk av førsteklasses materialer hele veien. Et lydsystem med seks høyttalere lar deg nyte en sømløs lydintegrasjon og gir krystallklar lyd mens du er på farten.
Din komfort er vår prioritet, så de ergonomisk utformede forsetene er oppvarmet, det samme er rattet*, mens diffusjonssystemet for luft sikrer en behagelig opplevelse året rundt. Romfølelsen fremheves av et stort panoramaglasstak* og et enkelt, visirfritt dashbord i full bredde.

Bildegalleri

keyboard_arrow_up