Honda e

Vi presenterer Hondas første helelektriske urbane bil. Honda e er en drøm som har blitt til virkelighet med sin unike kombinasjon av dynamisk ytelse, raffinert komfort og futuristisk teknologi. Konstruert for å gi en eksepsjonell kjøreopplevelse.
Pris levert Bergen
fra kr 320.800,-
Rekkevidde WLTP kombi./urban
222 km
Ladetid (10-80%)
31 min.
Batteri
35,5 kwh
Aksellerasjon (0-100 km/t)
8,3 sek

Vi vurderte absolutt alt på nytt da vi utviklet Honda e: Kan vi ha andre frontlykter og baklykter? Hvor plasserer vi blinklysene? Hvordan kan vi forbedre aerodynamikken? Denne unike bilen er produktet av svarene vi kom fram til – den perfekte formen. Moro å kjøre, trygg og med et attraktivt utseende. Bilen er essensen av moderne verdier og hvordan vi kjører i dag … og inn i fremtiden.

Den viser krefter

Unik kombinasjon av teknologi og kjøreglede.

Stille, jevn og raffinert kjøring med umiddelbar akselerasjon tilgjengelig når du trenger det. Honda e kombinerer mange teknologier i et spesialbygd karosseri. Alt drevet av en kraftig elektrisk motor som styres av funksjonen med én pedal.

Den menneskelige faktoren

Honda e er et fantastisk resultat av vår filosofi om personsentrert teknologisk utforming – den kobler seg sømløst til deg ved hjelp av avansert, intelligent teknologi.

Hold kontakten

Måten vi lever livene våre på endrer seg raskt når vi knytter oss tetter t omverdenen. Denne bilen er perfekt synkronisert med livsstilen din, og med avansert funksjonalitet via Min Honda+-appen på smarttelefonen det er som å ha bilen i lommen.

Attraktive linjer

Rent og enkelt design.

Minimalisme gir ikke bare bilen et mer attraktivt utseende, det gjør den også mer effektiv. Det er denne kombinasjonen av elegant, moderne design med avansert teknologi som virkelig får bilen til å skille seg ut fra mengden.

Riktig tilkobling

Når du bytter til elektrisk, sørg da for at bilen forsynes av en original Honda-strømlader.

Hondas strømlader sørger for rask og pålitelig lading og har en automatisk gjenopprettingsfunksjon hvis du skulle oppleve tap av kraft. Den fungerer også med et identifikasjonssystem, slik at du kan bestemme hvem som kan bruke den.

Farger

Velg mellom en rekke moderne farger som gjenspeiler personligheten din og den dynamiske designen til e:Ny1.
Bilen kommer i fem forskjellige farger: Crystal Black, Vermillion Red, Urban Grey, Platinum White og Aqua Topaz.

Bildegalleri

keyboard_arrow_up