Honda HR-V

Honda HR-V er nå klar for prøvekjøring. Hvert eneste element hos denne SUV-hybriden i kupéstil er designet med passasjeren i tankene. Batteriet og drivstofftanken er stuet smart unna for å gi bedre plass, og luftdiffusjonssystemet leder en mild og behagelig luftstrøm rundt passasjerene.
Pris levert Bergen
fra kr. 426.400,-
Drivstoff
Bensin / elektrisk

Rent og enkelt design

Utvendig har Honda HR-V et tidsriktig, rent utseende, med sine fremoverrettede karakteristiske linjer og glatte overflater – et uttrykk for Hondas rene, moderne filosofi.

Selvladende hybrid

I tillegg til å kjøre vidunderlig støysvakt, gir e:HEV hybrid-drivverket en ultra-responsiv kjøreopplevelse med tre alternative kjøremoduser som velges automatisk avhengig av kjøreforholdene.

Honda e:HEV fullhybrider er selvladende og henter kraft fra regenerativ bremsing. Dette betyr at du slipper å tenke på installering av ladepunkt og sparer tid ved å ikke ha behov for strømforsyning.

Smart utstyrt

Med sine allsidige Magic Seats har HR-Ven unike og fleksible oppbevaringsalternativer, noe som gir denne SUVen i kupéstil rikelig med plass i bagasjerommet og til å slappe av.

Honda HR-V har også Honda SENSING, som er smarte sikkerhetsfunksjoner som varsler deg om farene du kanskje ikke ser.

Hold forbindelsen

Det avanserte og intuitive HMI-systemet gjør det enkelt å bytte mellom apper og sømløst sørge for at HR-V-eiere er tilkoblet i hverdagen.

Interiør

Interiøret er romslig og ryddig, skapt for å danne et komfortabelt og innbydende rom, med gjennomtenkte designdetaljer og bruk av førsteklasses materialer hele veien. Et lydsystem med seks høyttalere lar deg nyte en sømløs lydintegrasjon og gir krystallklar lyd mens du er på farten.

Din komfort er vår prioritet, så de ergonomisk utformede forsetene er oppvarmet, det samme er rattet*, mens diffusjonssystemet for luft sikrer en behagelig opplevelse året rundt. Romfølelsen fremheves av et stort panoramaglasstak* og et enkelt, visirfritt dashbord i full bredde.

Bildegalleri

keyboard_arrow_up