Honda Jazz Crosstar Hybrid

Den splitter nye Jazz-serien er her med en avansert e:HEV-hybridmotor og et dynamisk, moderne utseende. Romslig på innsiden og kompakt på utsiden, ganske enkelt den komplette, smarte bilen. Velg mellom den raffinerte og stilige kombien Jazz eller nye, aktive Jazz Crosstar med sin SUV-inspirerte design samt et utvalg av nye karosserifarger, også alternativer med to nyanser.
Pris levert Bergen
fra kr. 341.500,-
Drivstoff
Hybrid

Ditt valg!

De splitter nye Honda Jazz og Jazz Crosstar har det samme avanserte hybride drivverket, men sin egen personlighet. Uansett hvilken du velger, vil du snart oppdage at den egentlige skjønnheten ligger i måten den kjører på.

Kjør Hybrid, velg Jazz.

Jazz-serien er utviklet av ingeniører som har over 20 års erfaring med hybridteknologi, som kjenner faget inngående og som brenner for å redusere utslipp, øke effekten og redusere kostnader.

Plass til livet

Hvis du liker den utvendige siden av nye Jazz, vil det innvendige skape enda mer entusiasme.  Hele designet har fokus på detaljer og komfort. Åpen og lett, med panoramautsikt over veien fremover. Den ergonomiske utformingen gir mer plass til deg, passasjerene og eiendelene dine.

Interiør

Interiøret er romslig og ryddig, skapt for å danne et komfortabelt og innbydende rom, med gjennomtenkte designdetaljer og bruk av førsteklasses materialer hele veien. Et lydsystem med seks høyttalere lar deg nyte en sømløs lydintegrasjon og gir krystallklar lyd mens du er på farten.
Din komfort er vår prioritet, så de ergonomisk utformede forsetene er oppvarmet, det samme er rattet*, mens diffusjonssystemet for luft sikrer en behagelig opplevelse året rundt. Romfølelsen fremheves av et stort panoramaglasstak* og et enkelt, visirfritt dashbord i full bredde.

Bildegalleri

keyboard_arrow_up