BYD Seal U på pallplass i stor test av elbil-rekkevidde

Hvert år tester NAF og Motor rekkevidden på nye elbiler i Norge. I år ble BYD Seal U nest best i den anerkjente testen av elbil-rekkevidde.

I starten av juni testet NAF og Motor igjen rekkevidden på de nyeste elbil-modellene på det norske markedet. Testen måler elbilenes rekkevidde under virkelige og realistiske forhold, og sammenligner så resultatet med WLTP-rekkevidden. WLTP er rekkevidden under optimale forhold, og er den rekkevidden som produsentene oppgir.

Da NAF sendte bilene ut på veien fra Oslo til Dovre i godt norsk sommervær (både regn, sludd og oppholds og temperaturer fra 2 til 17 plussgrader), var det nesten ingen som presterte bedre enn BYD Seal U.

Nest best rekkevidde-resultat av 26 elbiler

BYDs nye familie-SUV holdt i hele 499 kilometer. Det ga et avvik på kun 0,2 prosent fra WLTP-rekkevidden på 500 kilometer. Det imponerende resultatet holdt til en andreplass av de 26 bilene som var med i testen.

– Resultatet plasserer BYD Seal U som en av de mest pålitelige elbilene på markedet i dag, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge, om resultatet.

BYD Seal U kan lade opptil 140 kW på hurtiglading, noe som gir 28 minutter lade fra 30–80 prosent.

seal u rekkeviddetest

Innovativt batteri gir BYD Seal U rekkevidden

BYD er en pionér innen utvikling av batteriteknologi. De har blant annet utviklet Blade-batteriet, som blant annet sitter i BYD Seal U. Det regnes for å være blant bransjens sikreste elbil-batterier, i tillegg til at det er svært lett. Denne innovative teknologien bidrar sterkt til at BYDs familie-SUV presterte så godt i rekkeviddetesten.

Den romslige familiebilen er både praktisk og effektiv, og den holder utvilsomt det den lover. Legger du til at den også har fått fem av fem stjernen i sikkerhetstestene til Euro NCAP, så kan du være sikker på at BYD Seal U er en perfekt elbil for kvalitetsbevisste norske familier.

keyboard_arrow_up