LED-lys til alle biler

Vi har et stort utvalg av LED-barer, ekstralys, varsellys og arbeidslys. Vi monterer både langlys og ryggelys på alle bilmodeller.

Strands Lighting Division har siden 2002 produsert kvalitetsprodukter fra sine kontorer i Sverige. Strands tilbyr et mangfold av LED-barer, ekstralys, varsellys og arbeidslys og har et stort sortiment av lastebil produkter som markeringslys, baklykter og ryggelys. Alle Strands produkter leveres med 3 års garanti. Vi monterer både langlys og ryggelys.

LED-bar / langlys
fra kr 7999,-inkl. mva.
  • montering inkludert!
Ryggelys
fra kr 3999,-inkl. mva.
  • montering inkludert!

NUUK er et perfekt alternativ om man ønsker en slank, kraftig og godkjent LED-bar. Lampen har en lav høyde på under 4cm, og er blant de laveste i sin klasse. Men dette påvirker ikke lysstyrken eller kastelengden som sniker seg opp mot nesten en kilometer i lengde. Her får du en godkjent og kraftig LED-bar med 3 års garanti.

Strands tilbyr robuste produkter med god effekt og kvalitet, og leveres med 3 års garanti. NUUK 20″ har en lysstyrke på 8100 lumen og har en kastelengde på 896 meter. Det unike med lampen er høyden som er under 4 cm, og er en ypperlig LED-bar for innfelling i grill eller lignende. Alt i alt er dette en flott og godkjent LED-bar med mye lys og god kastelengde.

Strands NUUK 20″ har en fin blanding av bredde og lengde i lysbildet. Den kaster lyset 896 meter langt, men sprer samtidig godt ut i grøftekantene. Dette gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold, og gjør deg godt rustet med lys om du skal på fjellet, kjører i skogsområder med mye dyr, eller på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme.

Kontakt oss!

Vi monterer ekstra lys på alle bilmerker, kontakt oss for pris til din bil!

keyboard_arrow_up